Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009



απλά επειδή ήταν το αγαπημένο μου επεισόδιο

12 σχόλια:

iLiAs είπε...

Καλη βδομάδα :)

Τρελός του Χωριού είπε...

Με αυτή την σειρά είχα ένα σοβαρό πρόβλημα.
Τα πρώτα 3/4 της , δεν ήταν απλά πως δεν μου άρεσαν . Με χαλούσε αφάνταστα το γεγονός πως τα συγκεκριμένα είδη γυναικών που μετα βίας άντεχα να βιώνω στην καθημερινότητά μου , προσπαθώντας να είμαι ευγενικά απών από τις ζωές τους, έπρεπέ τώρα να τα ζώ και μεσα στο σπίτι μου με την μορφή σειράς, και να μου υπενθυμίζουν τι εχω να τραβήξω εκει έξω καθε φορά μεχρι να βρώ μια σύντροφο για να μοιραστώ μαζί της την ομορφιά του ερωτα και της ζωής και όχι την ασχήμια του καταναλωτισμού και της ανώριμής στάσης ζωής.
Στα τελευταία όμως επεισόδιά είδα μια θεαματική αλλαγή στο σενάριο, που εκανε τις ηρωίδες πιό συντροφικές , και αρκετά ώριμες να μοιραστούν και να αγαπήσουν.Ετσι ομολογώ πως το τελευταίο 1/4 της σειράς το χάρηκα.

Απο το βιβλίο Τα Παράπονα Ενός Εργένη
του Συγγραφέως ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

melian είπε...

Καλη εβδομάδα, Ηλία!
:)

melian είπε...

Καλως τον τρελό του χωριού !

Χαιρομαι που γραφεις τη γνωμη σου για τη σειρά :)
Ομως αγαπητε μου, όπως αν πίστευα πως το αντρικό φύλο αποτελειται απο "Ράμπο", που κυκλοφορουν ελευθεροι εκει έξω,αυτο θα ηταν κατι το τελειως ασταθες, έτσι και οι γυναικειοι χαρακτηρες αυτης της σειράς ειναι μαλλον ανυπαρκτοι στην πραγματικη ζωή. Τωρα το πού πιστεύεις εσύ ότι έχεις συναντησει τετοιου ειδους γυναικες....θα ήθελα πολυ να μου το φανερώσεις :)

Κι εμενα παντως στην αρχή μου φαινοταν πολυ βαρετη η σειρά και δεν καταλάβαινα γιατι έκανε τοσο τρομερή επιτυχία. Σκεφτόμουν μάλιστα πως μάλλον απειχα πολυ από τα αμερικάνικα πρότυπα. Μετα τη συνηθισα και στο τελος την απολάμβανα, για τα αστεια της, για την ελαφράδα της, για το ότι έδειχνε έναν διαφορετικό κόσμο (οπως στα παραμυθια) που όμως κανενας δεν βιωνει στην πραγματικοτητα.

Caesar είπε...

Την έχω ακουστά αλλά δεν την έχω παρακολουθήσει. Μου άρεσε όμως η απομυθοποίηση κατά κάποιο τρόπο, έτσι όπως την περιγράφεις !

iLiAs είπε...

..και καλο μηνα Ελένη :)

eteronymos είπε...

Μήπως βλέπατε και την Μαρία την άσχημη; κι εκείνο παραμύθι ήτανε...Και σ'ανώτερα...!

genna είπε...

καλό μήνα κοριτσάκι!

:))))))))))))

melian είπε...

Δεν ειναι για να την παρακολουθησεις Caesar :)

Υπαρχουν σειρές, ταινίες, βιβλία αμιγως γυναικεια θα έλεγα.
Δε θεωρω κακο να αρεσουν καποιες φορες άλλα πράγματα στο ένα φύλο και άλλα στο άλλο. Στο κατω κατω έχουμε διαφορετικό ψυχισμό, και αν δεν το σεβαστουμε αυτο , δεν θα οδηγηθούμε πουθενα. Το κακο θα ηταν να θεωρουσαμε πως ολοι ειμαστε ίδιοι :) Ή να απαιτουσαμε απο ολο τον κοσμο να έχει την ιδια γνωμη, τα ιδια γουστα κτλ με εμας

melian είπε...

Καλό μηνα Ηλια :) Βλεποντας το μετα απο σενα σχολιο σκεφτομαι ...ασ'το καλυτερα :)
(Εσυ παντως περνουσες και περνας παντα με μια ευχη. Με εναν καλο λογο)


Να εισαι παντα καλά!

melian είπε...

Καλο μηνα Genna!

:)))))))

melian είπε...

Τι να κανουμε αγαπητε ανωνυμε;
Δεν εχουμε όλοι την ανωτεροτητα του δικου σας πνευματικου επιπεδου να αφηνουμε πικρόχολα σχολια δεξια και αριστερα !